tiistai 21. kesäkuuta 2016

Dominon aktiviteetit..

Kirpparilöytönä Dominolle kotiutui huhtikuussa ensimmäinen aktivointipeli. 
Ratkaisu löytyi aika lailla nopeasti. Pelissä ei ollut mitään merkintää sen haastavuudesta, mutta ajattelisin, että tämä onkin ihan simppeli versio aloittelijalle. 
YkkösBasaarin peräkonttikirpparilta kotiutui tämä seuraava.  
Se oli haastavampi, mutta harjoittelun myötä myös tästä sokkelosta löytyy nyt kaikki makupalat. Pitkän aikaa makupala jäi piiloon ulommaisten linjojen keskimmäiseen syvennykseen. 
Tämän nappasin eilen facebookin kirppariryhmästä. 
Haastava. 
Kokoa tällä on sen verran, että mainoksessa sitä esittelee kultainen noutaja. 
Ajattelin, että tämän pelin myötä Domino oppisi käyttämään tassujaan apuna ratkaisuissa. Noissa pienemmissä peleissä hän siirtelee palikoita kuonollaan. Tämä on peleistä ainoa, joka on täysin muovinen ja kestää tiskikoneessa pesun. 
Tämä on nyt ollut tämän päivän tuossa "tyrkyllä" ja kuten kuvasta huomaatte, yksi kuppi on poistettu ja namu syöty. En ymmärrä, miksi vain yksi. Edellisten pelien opettamana Domino varmasti jo tajuaa, että jokaisen kupin alla on namu. 

 Meillä jokaiseen päivään mahtuu ihmettelemistä ihan ilman noita aktivointipelejäkin. Eilen suurta ihmetystä sai aikaa neidin vettä valuva reppu, joka laitettiin kuivumaan terassille. 
Olen iltaisin pelleillyt Dominon kanssa kasvihuonetta kastellessani. Kun nappo alkaa olla kuta kuinkin tyhjä, viskaan viimeisen pisarat ilmaan ja Domino juoksee niiden perään yrittäen saalistaa niitä. Sitten hän on ihan niinkuin "täh?", kun ne katoavatkin nurmikkoon jälkiä jättämättä. Eilen kävi niin, että heilautin nappoa hieman huolimattomasti, jolloin vesipisarat putosivatkin hänen selkäänsä. Voi sitä hepulin määrää, kun puutarhassa hänen korkeutensa tunsi kastuvansa! Nauroimme lasten kanssa aivan kippurassa. Kastuminen on juttu, joka Dominolle on kotona tapahtunut vain Doggies&Kitties lemmikkihotellin pesussa. 
Meille ei ole vielä hankittu kuivaajaa ja pidän ajatuksesta, että Domino tottuu siihen, että myös muut käsittelevät häntä. Helsinki-viikonlopun jälkeen Domino kävi toisessa pesussaan ja Lindan mukaan se meni jo ihan hyvin :) On kyllä ollut hyvä fiilis noutaa puhdas, ihanalta tuoksuva lemmikki pesusta D&K.ltä. Domino on päässyt vielä pienen koiran maksulla; 29 eurolla, pesuun. Mieluusti säästän tuon summan jossain muualla. 




1 kommentti:

  1. Tsemppiä Domino! Voi olla haastava paikka olla "esikoinen", kun sulla testataan kaikki konhotukset..;)

    Mä oon niin onnellinen, että meidänkin lapset saa Dominon kautta lemmikin tuntua. Kerrassaan ihana katsoa, kuinka molemmat on aivan tohkeissaan teidän neidistä. P.S. Muistakaa nyt pitää niitä "lettejä" päässä, ettei typyä erehdytä pitämään poikana. P.P.S. Meillekki pitää tulla kylään, kun jos mummi ja pappa ei voi joskus ottaa hoitoon, niin me kuulemma voidaan. TODELLAKI!!! <3 Jenni

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!